2023. június 1., csütörtökMa Tünde napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 371,00 Ft | USD: 348,00 Ft | CHF: 381,00 Ft
2023.06.01. Tünde Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 371,00 Ft | USD: 348,00 Ft | CHF: 381,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Tucker Carlson távozik a Fox Newstól

Hirdetés

Tucker Carlson távozik a Fox Newstól

A Fox News a nap folyamán közölte, hogy közös megegyezéssel megválik Tucker Carlsontól, miután alig egy hete a Fox Corp anyavállalat peren kívüli egyezségre jutott a Dominion választási rendszereket gyártó céggel a csatorna ellen indított rágalmazási perben. A Fox News megköszönte Carlsonnak eddigi munkáját, de nem közölte távozásának pontos okát.

“Ma reggel értesített az ügynököm, hogy a CNN megszüntette a szerződésem. Meg vagyok döbbenve” – írta hétfőn Lemon a Twitteren. “Tizenhét év után a CNN-nél úgy véltem, a vezetésben lesz annyi tisztesség, hogy közvetlenül szól nekem. Nem kaptam semmi arra utaló jelzést, hogy nem folytathatom szeretett munkámat a csatornánál” – tette hozzá.

A műsorvezető bejegyzésére a CNN válaszközleményt adott ki, amely szerint volt alkalmazottjuk megállapítása “pontatlan”, ugyanis felajánlották neki a lehetőséget arra, hogy találkozzon a médiavállalat vezetőivel, de ehelyett a közösségi médián keresztül tett nyilatkozatot.

Az elbocsátás előzménye, hogy Don Lemont februárban a CNN két hétre levette a reggeli műsorból, amelynek két kollégájával volt műsorvezetője, miután a nők életkorára tett megjegyzést Nikki Haley volt ENSZ-nagykövetre és kormányzóra, republikánus elnökjelölt-aspiránsra utalva.

Hirdetés

Forrás:
https://www.origo.hu/nagyvilag/20230424-tucker-carlson-tavozik-a-fox-newstol-don-lemon.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Brit munkáspárti vezető: Nagy-Britannia jövője az Európai Unión kívül van

Brit munkáspárti vezető: Nagy-Britannia jövője az Európai Unión kívül van

Sir Keir Starmer a Daily Express című radikálisan EU-szkeptikus brit napilap skóciai kiadásában közölt írásában …