2021. október 21., csütörtökMa Orsolya napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
2021.10.21. Orsolya Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Trump: Biden nyitva hagyja a határt, miközben más országok ide ürítik a börtöneiket

Hirdetés

Trump: Biden nyitva hagyja a határt, miközben más országok ide ürítik a börtöneiket

Keményen bírálta Joe Biden demokrata elnököt elődje, a republikánus Donald Trump szombaton a Georgia állambeli Perryben tartott nagygyűlésén.

Joe Biden tárva-nyitva hagyja a határt, az országunkat pedig százezrek szállják meg minden egyes hónapban

– idézte a Breitbart Trumpot, aki hozzátette: nem is igazán tudják, kik azok az emberek, akik illegálisan átlépik a határt, de biztosította róla a hallgatóságát, hogy „mind közül a legrosszabbak”.

A volt elnök szerint más országok az Egyesült Államokba „ürítik a börtöneiket”, korábban főleg Guatemalából, Hondurasból, El Salvadorból és Mexikóból jöttek, de ma már a világ számos más országából, így a Közel-Keletről is.

Hirdetés

A Texas állambeli Del Riónál kialakult válságos helyzettel kapcsolatban úgy fogalmazott: „az országunk migránstáborrá válik”, napok alatt illegális bevándorlók tízezrei lépték át a határt „a határőrök arcába nevetve”.

Trump szerint amíg ő volt az elnök, az illegális bevándorlók tudták, hogy ha megszegik az amerikai törvényeket, és illegálisan belépnek az országba,

elkapják, letartóztatják, és nagyon gyorsan kidobják őket az országból, ezért inkább el sem indultak.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/09/26/trump-biden-tarva-nyitva-hagyja-a-hatart-bevandorlas-afganisztan/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Öngyilkos merénylők előtt tisztelgett a tálibok belügyminisztere

Öngyilkos merénylők előtt tisztelgett a tálibok belügyminisztere

Öngyilkos merénylők hozzátartozóit fogadta, pénzt adott, illetve földet ígért nekik a Szirádzsuddín Hakkáni, az afganisztáni …