2021. augusztus 4., szerdaMa Domonkos napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
2021.08.04. Domonkos Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Trump a Biden-kormány bevándorlási politikáját ostorozta

Hirdetés

Trump a Biden-kormány bevándorlási politikáját ostorozta

A Biden-kormány bevándorlási politikáját ostorozta Donald Trump volt amerikai elnök az Ohio állambeli Wellingtonban, ahol a Fehér Házból való kényszerű távozása óta első nagygyűlését tartotta – számolt be az MTI. Arra szólította fel támogatóit, hogy segítsenek a republikánusoknak visszaszerezni a kongresszusi többséget. A volt elnök annak a halálos áldozatokat is követelő támadásnak az árnyékában adta át hivatalát, amelyet a Capitolium épülete ellen hajtottak végre hívei, közvetlenül azután, hogy egy washingtoni nagygyűlésen elismételte, hogy csalás miatt vesztette el a választásokat.

A volt elnök elkerülte az emiatt ellene kezdeményezett második impeachment eljárást, és megőrizte jelentős befolyását a republikánus pártban, nem utolsósorban azzal, hogy nyitva hagyta azt a kérdést, hogy 2024-ben indul-e újra az elnöki posztért.

Szombaton az őt ünneplő több ezer híve előtt elismételte régóta hangoztatott szólamainak egy részét, bírálva egyebek közt az amerikai választási rendszert. Beszélt arról is, hogy mindenekelőtt az Egyesült Államok déli határain át bejutó illegális bevándorlók számának növekedését tartja aggasztónak.

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/06/27/trump-biden-bevandorlas-ohio-wellington/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Volosko, a horvát Adria rejtett drágaköve

Volosko, a horvát Adria rejtett drágaköve

Rijeka (Fiume) után – az Isztriai-félsziget felé autózva – az E61-es gyorsforgalmi útról kell lekanyarodni az E751-esre …