2020. július 11., szombatMa Nóra, Lili napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 353,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 332,00 Ft
2020.07.11. Nóra, Lili Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 353,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 332,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Törvényen kívüli zónát próbálnak kialakítani a felhergelt tüntetők Washingtonban is

Hirdetés

Törvényen kívüli zónát próbálnak kialakítani a felhergelt tüntetők Washingtonban is

Megrongáltak egy templomot és egy szobrot a baloldal által felhergelt tüntetők Washington D.C.-ben, az amerikai fővárosban. A Lafayette parknál olyan törvények felett álló zónát próbálnak kialakítani, amilyen Seattle-ben is van. Seattle-ben a zónába a rendőrök be sem mernek menni. Rendszeres az erőszak a területen, már két lövöldözés is volt, egy 19 éves fiatal meghalt, a hatóságok viszont nem tesznek semmit, mert az erőszakos tüntetők őket is megtámadják.

Donald Trump amerikai elnök Twitter-üzenetben jelentette be, hogy több embert letartóztattak az amerikai fővárosban, mert megpróbálták megrongálni Andrew Jackson korábbi elnök szobrát, és a Szent János katedrálisba is be akartak törni. Trump vandáloknak nevezte a baloldal által felhergelt, erőszakos tüntetőket, továbbá emlékeztette őket, hogy akár 10 év börtönre is ítélhetik őket.

David L. Bernhardt Washington D.C.-ben, a Lafayette parkban személyesen is megnézte a pusztítást. 

Nem hódolunk be az anarchisták előtt. A törvény és a rend marad az úr, és igazságot fogunk szolgáltatni! 

Hirdetés

– mondta a Foxnews beszámolója szerint.

Andrew Jackson szobrát összefirkálták az erőszakos tüntetők, kötelet kötöttek rá, majd megpróbálták ledönteni, de a rendőrök ezt végül megakadályozták.

Ehhez az kellett, hogy egy ember meghaljon.  

Két lövöldözés volt ugyanis a zónában, az egyikben egy 19 éves fiatal meghalt. De előfordult rablás és a nemi erőszak is a területen belül.

Erőszakos tüntetés Seattle-benForrás: AFP/2020 Getty Images/David Ryder

A környéken élők és dolgozók rettegnek, az üzletek is bezártak, tulajdonosaik munkanélküliek lettek. Korábban többen is arról beszéltek, attól tartanak, hogy az anarchisták önkényes területfoglalása az Egyesült Államok több városára is átterjedhet. Ennek bizonyítéka most a Washington D.C.-ben történt eset.

Forrás:
https://www.origo.hu/nagyvilag/20200623-washington-szoborrongalas-seattle-eroszakos-tuntetesek.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Egy piros sapkán múlt a halálos ítélet

Egy piros sapkán múlt a halálos ítélet

Július elején formálisan is teljessé vált a mentesítése egy Kareem Johnson nevű pennsylvaniai elítéltnek abban …