2023. április 2., vasárnapMa Áron napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 349,00 Ft | CHF: 381,00 Ft
2023.04.02. Áron Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 349,00 Ft | CHF: 381,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Történelmi hóviharra készülnek Amerikában

Hirdetés

Történelmi hóviharra készülnek Amerikában

Több mint ezer járatot töröltek szerdára az Egyesült Államokban, mivel a viharos időjárás hatalmas pusztítást okoz az országban, és a hatalmas vihar rekordmennyiségű havazással fenyegeti az ország egyes részeit.

Az északi síkságok területein a vihar idejére az iskolák Dakotában, Minnesotában és Wisconsinban bezárnak a vihar miatt, amely várhatóan milliókat érint, miközben Kaliforniában erős széllökésekkel és kiterjedt áramkimaradásokkal kell számolni.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat hóvihar és erős szél miatt figyelmeztetést adott ki az Egyesült Államok nyugati és az északi országrész középső részeire.

Hirdetés

Az egyes területeken csütörtökig akár 60 centiméternyi hó is hullhat. A hatóságok arra is figyelmeztették a lakosokat, hogy a lehetséges vakító fehérség (whiteout) miatt kerüljék az autós közlekedést – írja az NBC News.

Egyes, a közösségi […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2023/02/22/hovihar-egyesult-allamok-repulojarat-torles-havazas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Parlamenti választások kezdődtek Finnországban

Előrejelzések szerint szoros küzdelem várható a három legnagyobb párt, a jelenlegi miniszterelnök, Sanna Marin pártja, …