2023. december 6., szerdaMa Miklós napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 352,00 Ft | CHF: 403,00 Ft
2023.12.06. Miklós Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 352,00 Ft | CHF: 403,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Tömeggyilkosság Lewistonban, keresik az elkövetőt

Hirdetés

Tömeggyilkosság Lewistonban, keresik az elkövetőt

Maine állam rendőrsége az X közösségi platformon arra kérte az embereket, hogy maradjanak az otthonaikban, zárt ajtók mögött, mert “aktív lövöldöző van Lewistonban”. Hozzátették, hogy a rendőrség több helyszínen nyomoz.

Az Androscoggin megyei seriff hivatala két fotót tett közzé a gyanúsítottról a Facebookon, azt írva, hogy szabadlábon van. A képen egy szakállas férfi látható, puskával a kezében.

A Portlandtől mintegy 56 kilométerre északra, Androscoggin megyében található város központi kórháza közleményt adott ki, amely szerint a környező kórházakkal koordinálják a nagy számú meglőtt sérült ellátását.

Legalább 22 ember halt meg

Legalább 22 ember halt meg a Lewistonban történt tömeges lövöldözésben – mondta Robert McCarthy városi tanácsos a CNN-nek adott telefoninterjúban.

Hirdetés

McCarthy elmondta, hogy ezt az információt a város egyik ügyintézőjétől kapta sms-ben.

A Central Maine Medical Center a halálos lövöldözés miatt minden szabad, szolgálaton kívüli alkalmazottat behív, mondta McCarthy. A fegyvertárat triázsközpontként állították fel, tette hozzá McCarthy.

Azonosították a gyanúsítottat

A Lewistoni Rendőrkapitányság azonosította Robert Cardot, mint a két Lewistonban történt lövöldözés gyanúsítottját – írja folyamatosan frissülő hírfolyamában a CNN

A gyanúsított még szökésben van, ezért a rendősrég […]A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2023/10/26/tomeggyilkossag-lewistonban-keresik-az-elkovetot/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

200 gyerek meghalt, börtönbe kerül a köhögés elleni szirupot gyártó cég vezetője

Két év börtönbüntetést kaptak, és 1 milliárd indonéz rúpia (63 056 dollár; 51 786 font) …