2023. június 6., keddMa Norbert napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 369,00 Ft | USD: 344,00 Ft | CHF: 380,00 Ft
2023.06.06. Norbert Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 369,00 Ft | USD: 344,00 Ft | CHF: 380,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Többen meghaltak a lisztosztásnál kialakult tömegben Pakisztánban

Hirdetés

Többen meghaltak a lisztosztásnál kialakult tömegben Pakisztánban

A pakisztáni vezetés a kiszolgáltatott családok támogatására ingyenes lisztosztást kezdeményezett, hogy ezzel segítse a rászorulókat a böjti időszak során, mivel az iszlám szent hónapjában rekordmagas infláció nehezíti a lakosság helyzetét.

Az elosztóközpontok elé tóduló tömegekben azonban több helyütt is pánik tört ki, és az emberek, attól tartva, hogy nem jut nekik a lisztből, tolongani kezdtek. A tülekedésben eddig összesen 11 ember vesztette életét.

Hirdetés

Északnyugat-Pakisztánban nyolcan, az ország legnépesebb tartományában, Pandzsábban pedig hárman haltak meg az elmúlt egy hétben. A böjti hónapban a muszlim hívőknek tartózkodniuk kell egyebek mellett az evéstől és ivástól, s csak napnyugta után láthatnak hozzá az iftárhoz, az esti […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2023/03/30/pakisztan-bojt-tomeg-liszt/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Újabb megdöbbentő videón az ukrán katasztrófa

Az orosz megszállás alatt álló területen lévő gát felrobbantásáról először az orosz médiában jelentek meg …