2021. december 5., vasárnapMa Vilma napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 321,00 Ft | CHF: 349,00 Ft
2021.12.05. Vilma Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 321,00 Ft | CHF: 349,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Több tucat halottja van egy rabok közti leszámolásnak egy ecuadori börtönben

Hirdetés

Több tucat halottja van egy rabok közti leszámolásnak egy ecuadori börtönben

Legalább 68 halottja és huszonöt sérültje van egy rabok közti leszámolásnak az ecuadori Guayaquil kikötővárosában működő Guayas N1 börtönben – közölte szombaton az El Universo című helyi lap Guayas tartomány kormányzójára hivatkozva. A lap értesülései szerint az áldozatok száma még növekedhet. A rendőrség a többi között lőfegyvereket és robbanószereket is lefoglalt a fegyenceknél.

Az ecuadori rendőrség szombat reggel a Twitteren tette közzé, hogy művelet zajlik a rend és az ellenőrzés helyreállítása végett a Guayas N1 börtönben.

Az ecuadori vezetés szerint az erőszak hátterében a börtönöket ellenőrizni akaró, kábítószerrel kereskedő rivális bandák közti ellentétek állhatnak.

Pablo Arosemena, Guayas kormányzója közölte, hogy a mostani erőszakhullámot egy bandafőnök szabadon engedése miatt keletkezett hatalmi vákuum idézte elő.

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/11/13/borton-leszamolas-ecuador/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Tévedésből lelőtték a munkásokat, gyújtogatnak a falusiak

Szandip M. Tamgadzse, a nágaföldi rendőrség munkatársa elmondta: hat munkást öltek meg, miközben hazafelé tartottak …