2021. január 16., szombatMa Gusztáv napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 295,00 Ft | CHF: 333,00 Ft
2021.01.16. Gusztáv Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 295,00 Ft | CHF: 333,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Több segélyszervezet is gyűjt adományokat a horvát földrengés károsultjainak

Hirdetés

Több segélyszervezet is gyűjt adományokat a horvát földrengés károsultjainak

A horvátországi földrengés károsultjainak több magyar segélyszervezet is adománygyűjtést indított. A Magyar Református Szeretetszolgálat csütörtökön egyhónapos országos adománygyűjtést hirdetett. Közleményükben azt írták:

Szenn Péter, a Horvátországi Református Keresztyén Kálvini Egyház püspöke arról tájékoztatta a szeretetszolgálatot, hogy a károsultaknak leginkább anyagi támogatásra lenne szükségük.

Juhász Mártont, a szeretetszolgálat ügyvezető igazgatója kiemelte, hogy a földrengés legnagyobb károsultja Petrinja városa a Sziszek-Monoszló megyében, ezért a Sziszeki Egyházmegyén keresztül nyújtanak anyagi segítséget, és az újjáépítési munkálatokat támogatják adományukkal.

Az adományokat 2020. december 31-től 2021. január 31-ig online átutalással az adomany.jobbadni.hu oldalon keresztül, valamint banki átutalással a Magyar Református Szeretetszolgálat 10702019-85008898-51100005 (CIB Bank) bankszámlaszámára lehet eljuttatni. A közlemény rovatban kérik feltünteni: „horvát földrengés”.

Hirdetés

A magyarországi Baptista Szeretetszolgálat csütörtökön közölte az MTI-vel, hogy egy tonna tartós élelmiszerrel, téli ruhával, generátorral, gyermekjátékokkal segítik a károsultakat. A Horvát Baptista Szeretetszolgálat az adományokat a földrengés sújtotta területen kialakított logisztikai bázisáról juttatja el a rászorulóknak. A katasztrófa által érintett családok megsegítésére folytatja a gyűjtést a Baptista Szeretetszolgálat.

A felajánlásokat az […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2020/12/31/horvatorszag_magyarorszag_foldrenges_segelyszervezet/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A házelnök kongresszusi tagok ellen is vádat emelne a Capitolium ostroma miatt

A házelnök kongresszusi tagok ellen is vádat emelne a Capitolium ostroma miatt

Az amerikai szövetségi törvényhozás tagjai ellen is vádat kell emelni, ha bármelyikükről kiderül, hogy segítséget …