2023. február 2., csütörtökMa Ignác napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 358,00 Ft | CHF: 391,00 Ft
2023.02.02. Ignác Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 358,00 Ft | CHF: 391,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Több mint egy tonna kristálymetet foglaltak le Thaiföldön

Hirdetés

Több mint egy tonna kristálymetet foglaltak le Thaiföldön

A drogfogás azután történt, hogy a rendőrség és a csempészek közötti összecsapások száma megugrott a királyság távoli északi részén, amely régóta az illegális kábítószer-kereskedelem egyik központja – írta a portál.

Egy fülest követően a rendőrség 10 thaiföldi állampolgárt tartóztatott le a királyság északi és déli részén tartott razziák során.A kábítószerek egy részét egy ideig tárolták, mielőtt a legdélebbi tartományokba szállították volna, és később más országokba akarták szállítani – mondta Chinnapat Sarasin rendőr tábornok, az országos rendőrfőnök helyettese.

Délkelet-Ázsiát elárasztja a metamfetamin, az ENSZ jelentése szerint a hatóságok 2021-ben rekordmennyiségű, egymilliárd tablettát fogtak be az ázsiai régióban – írta a portál. 

Forrás:
https://www.origo.hu/nagyvilag/20230124-tobb-mint-egy-tonna-kristalymetet-foglaltak-le.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Nyitva maradt ajtón szöktek ki a csimpánzok egy svéd állatkertben

Nyitva maradt ajtón szöktek ki a csimpánzok egy svéd állatkertben

Az intézmény közleménye szerint „nem megfelelő munkafolyamatok és emberi hiba” vezetett oda, hogy december közepén …