2023. december 2., szombatMa Melinda napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 348,00 Ft | CHF: 399,00 Ft
2023.12.02. Melinda Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 348,00 Ft | CHF: 399,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Több mint 24 óra után sem sikerült elfogni a lewistoni tömeggyilkost

Hirdetés

Több mint 24 óra után sem sikerült elfogni a lewistoni tömeggyilkost

Legalább 18 ember meghalt és 13 megsebesült szerdán, miután a Maine állambeli Lewistonban egy fegyveres tüzet nyitott egy bowlingpályára és egy étteremre. Janet Mills, Maine állam kormányzója úgy fogalmazott, hogy az egész állam Lewiston városával van, és gyászol a szerdai tömeggyilkosságok után.

A Fehér Ház közleménye szerint Joe Biden amerikai elnök telefonon beszélt a Maine-i törvényhozókkal, és „teljes szövetségi támogatást ajánlott fel a szörnyű támadás nyomán”. 

A CNN beszámolója szerint a hatóságok még mindig intenzív hajtóvadászatot folytatnak a tömeggyilkos után. Rendőrségi források szerint a gyanúsított utolsó ismert lakcímét csütörtökön az FBI kommandósai kutatták át.

A 40 éves Robert Card ellen nyolcrendbeli gyilkosság miatt elfogatóparancs van érvényben. A rendőrség felhívta a figyelmet rá, hogy a férfinél fegyver lehet és veszélyes. A gyilkos állítólag képzett lőfegyveroktató és az amerikai hadsereg tartalékosainak tagja. A rendőrség arra kéri a lakosokat, hogy húzódjanak menedékbe, és minden gyanús tevékenységet jelentsenek a hatóságoknak.

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2023/10/27/egyesult-allamok-maine-lewiston-tomeggyilkossag-hajtovadaszat-fbi-robert-card-joe-biden/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

200 gyerek meghalt, börtönbe kerül a köhögés elleni szirupot gyártó cég vezetője

Két év börtönbüntetést kaptak, és 1 milliárd indonéz rúpia (63 056 dollár; 51 786 font) …