2022. január 21., péntekMa Ágnes napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 314,00 Ft | CHF: 345,00 Ft
2022.01.21. Ágnes Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 314,00 Ft | CHF: 345,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Tiltakozik az egyház amiatt, hogy náci zászló volt a temetésen

Hirdetés

Tiltakozik az egyház amiatt, hogy náci zászló volt a temetésen

Tiltakozik a katolikus egyház amiatt, hogy egy Róma melletti temetésen az elhunytat úgy vitték végső nyughelyére, hogy a koporsót egy horogkeresztes náci zászló borította. 

A temetésen mintegy két tucat ember jelent meg, az elhunytnak felemelt karral intettek búcsút. 

The Catholic Church in Rome has strongly condemned as “offensive and unacceptable” a funeral procession outside a local church in which the casket was draped in a Nazi flag and mourners gave the […]A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2022/01/12/zokon-vette-az-egyhaz-hogy-naci-zaszlo-volt-a-temetesen/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Bill Gates: A koronavírus a kezdet, valami sokkal halálosabb jön - Hírösszefoglaló a koronavírusról – pénteken is percről percre az Indexen!

Bill Gates: A koronavírus a kezdet, valami sokkal halálosabb jön – Hírösszefoglaló a koronavírusról – pénteken is percről percre az Indexen!

[…] A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE! Forrás: https://index.hu/kulfold/2022/01/21/bill-gates-a-koronavirus-a-kezdet-valami-sokkal-halalosabb-jon/ *Tisztelt Olvasó! Amennyiben …