2022. július 7., csütörtökMa Appolónia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 409,00 Ft | USD: 400,00 Ft | CHF: 412,00 Ft
2022.07.07. Appolónia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 409,00 Ft | USD: 400,00 Ft | CHF: 412,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Tévesen vádolták pedofíliával, öngyilkos lett egy brit férfi

Hirdetés

Tévesen vádolták pedofíliával, öngyilkos lett egy brit férfi

Felakasztotta magát egy 34 éves brit férfi, miután a rendőrség tévesen azt az információt állította róla, hogy pedofil bűncselekmény miatt vették őrizetbe – írja a helyi sajtó. Brian Temple 2017 szilveszterén lett öngyilkos, halálával kapcsolatban pedig június 20-án, hétfőn indították meg a bírósági eljárást. 

A Redcar városában élt férfit fél évvel a halála előtt azért vették őrizetbe, mert ellopott egy kolbászt a boltból. A hazaengedése után a férfi a barátnőjének adta át azokat rendőrségi papírokat, amelyeket a kiengedéskor kapott: ezekben tévedésből az állt, hogy azért vették őrizetbe, mert szexuális kapcsolatot akart létesíteni egy 13 éves lánnyal. 

Ezt elolvasván a férfi barátnője terjeszteni kezdte a hamis információt, ezért kezdték az emberek zaklatni a férfit: az utcán szidalmazták, megtámadták az otthonában, egy alkalommal egy golfütővel is nekimentek. A bejelentés miatt kiérkező rendőrök csak megerősítették az emberekben, hogy a pletykák igazak. 

A bíróságon a férfi családtagjai arról beszéltek, hogy Brian Temple inni kezdett, valamint antidepresszánsokhoz és kábítószerekhez folyamodott a zaklatások miatt, pedig ez korábban nem volt jellemző rá. Testvére úgy nyilatkozott, hogy bár a testvére valóban depresszióval küzdött, nem voltak öngyilkos gondolatai, de a hamis pedofil vád „bárkit az őrületbe kergetett volna”. 

Hirdetés

A férfi holttestét a testvére találta meg, aki […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2022/06/22/brit-ferfi-pedofil-vad-teves-ongyilkos-zaklatas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Súlyos buszbaleset Németországban, lakóháznak ütközött a jármű

Súlyos buszbaleset Németországban, lakóháznak ütközött a jármű

A menetrend szerint közlekedő busznak valamilyen technikai hibából adódóan nem csukódott be a hátsó ajtaja. …