2022. október 7., péntekMa Amália napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 423,00 Ft | USD: 428,00 Ft | CHF: 436,00 Ft
2022.10.07. Amália Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 423,00 Ft | USD: 428,00 Ft | CHF: 436,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Teljes készültség: terrortámadásra is készülnek Londonban

Hirdetés

Teljes készültség: terrortámadásra is készülnek Londonban

Az egész világ a westminsteri apátságra figyel majd kora délután, hiszen ma temetik el Londonban II. Erzsébet királynőt. Az utcákon több millió ember gyűlt össze, a tévék képernyőjén keresztül pedig milliárdok követhetik az eseményeket. Jelen lesz számos politikus, miniszterelnök, elnök, illetve más országok királyi családjának tagjai is.

A hatalmas érdeklődés viszont a rendvédelmi szerveket is komoly kihívás elé állítja, hiszen egy olyan eseményt kell biztosítaniuk, amely a terroristák számára tökéletes célpont lehet. Ennek érdekében a szigetország rendőrségi állományának majdnem teljes egésze Londonba érkezett. Nem lehet tudni, van-e konkrét fenyegetés, de azt természetesen nem közölnék. Emellett a titkosszolgálat egy műveleti központot is létrehozott, hogy a helyszínhez közel tudják koordinálni az eseményeket. 

Forrás:
https://www.origo.hu/nagyvilag/20220919-rendkivuli-terrorkeszultseg-mellett-tartjak-ii-erzsebet-temeteset.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Minőségét megőrzi: eltűnhetnek a lejárati dátumot jelző címkék

Minőségét megőrzi: eltűnhetnek a lejárati dátumot jelző címkék

Évtizedek óta használjuk a minőségét megőrzi címkéket, amelyek arra szolgálnak, hogy útba igazítsák a vásárlókat, …