2022. december 7., szerdaMa Ambrus napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 414,00 Ft | USD: 394,00 Ft | CHF: 418,00 Ft
2022.12.07. Ambrus Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 414,00 Ft | USD: 394,00 Ft | CHF: 418,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Teljes bukás a Netflixnél: kétségbeesetten próbálják elkerülni a pénzügyi összeomlást

Hirdetés

Teljes bukás a Netflixnél: kétségbeesetten próbálják elkerülni a pénzügyi összeomlást

A legtöbben a Youtube képében találkozhattak először a streamelés fogalmával, technológiájával, miszerint nem kell az adott eszközre letölteni a tartalmat a megtekintéshez. Maga a streamingszolgáltatás olyan adatátviteli megoldást jelent, amikor anélkül tudunk megtekinteni egy médiatartalmat, hogy teljesen letöltenénk azt. Idehaza a négy legismertebb streamingszolgáltató az Amazon, az HBO Max, a Netflix, és újonnan belépett a piacra a Disney. A streamingszolgáltatók úgy működnek, hogy a tartalomból a következő két-három percet letöltik azért, hogy az internet pár másodperces kimaradása esetén is folyamatos maradjon a lejátszás.

Az új szolgáltatás november 3-án 13 országban indult el, óránként négy-ötpercnyi reklám látható, a tartalmak öt-tíz százaléka pedig a különböző licenckorlátozások miatt nem elérhető, és az előfizetők okoseszközeikre sem tudják letölteni a filmeket, ami az alacsonyabb sávszélességgel rendelkezők számára rossz hír. 

Forrás:
https://www.origo.hu/nagyvilag/20221122-netflix-osszeomlas.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A szlovák külügyminiszter csak alkohollal bírta elviselni Szijjártó Péter és Robert Fico találkozóját

A szlovák külügyminiszter csak alkohollal bírta elviselni Szijjártó Péter és Robert Fico találkozóját

Mint arról korábban az Index is beszámolt, Robert Fico volt szlovák kormányfő és Szijjártó Péter …