2021. január 18., hétfőMa Piroska napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
2021.01.18. Piroska Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Távozik tisztségéből Phil Hogan

Hirdetés

Távozik tisztségéből Phil Hogan

Távozik tisztségéről Phil Hogan, az Európai Unió kereskedelmi biztosa a járványügyi előírások – hazájában, Írországban történt – megsértése miatt.

Az MTI szerint Hogan szerdán este jelentette be, hogy benyújtotta lemondását. „Egyre világosabbá vált, hogy a nemrég Írországban tett látogatásomat övező vita akadályozza uniós biztosi tevékenységemet, és aláásná munkámat az előttünk álló kulcsfontosságú hónapokban” – olvasható állásfoglalásában.

Nem sokkal korábban Peter Power, Hogan kabinetfőnöke erősítette meg az erről szóló sajtóértesüléseket a dpa német hírügynökségnek Brüsszelben.

Korábban az ír kabinet elhatárolódott Hogantől, amiért a korlátozások dacára részt vett az ír parlament golfegyesületének vacsorarendezvényén, amely nem felelt meg az egészségügyi előírásoknak, továbbá közfelháborodást is keltett országában.

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2020/08/26/tavozik_tisztsegebol_phil_hogan/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Szerencsét hoz az ötlábú tehén

[…] A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE! Forrás: https://index.hu/mindekozben/poszt/2021/01/18/ime_a_szerencsehozo_otlabu_mutans_tehen/ *Tisztelt Olvasó! Amennyiben …