2022. november 28., hétfőMa Stefánia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 408,00 Ft | USD: 390,00 Ft | CHF: 414,00 Ft
2022.11.28. Stefánia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 408,00 Ft | USD: 390,00 Ft | CHF: 414,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Szuperszonikus amerikai bombázók és vadászgépek hada indult útnak Észak-Korea miatt

Hirdetés

Szuperszonikus amerikai bombázók és vadászgépek hada indult útnak Észak-Korea miatt

A B–1B bombázók szombaton más dél-koreai és amerikai harci gépekkel közös légi gyakorlatot hajtottak végre – közölte a dél-koreai vezérkari főnök. A gyakorlatok az Egyesült Államok Dél-Korea iránti elkötelezettségét igazolják, miközben a szövetségesek így demonstrálták közös védelmi pozíciójukat Észak-Koreával szemben.

#같이납시다 | #WeFlyTogether
ROK-US combined training brings B-1B strategic bombers, F-35As and F-16s together
???????? #ROKUSAlliance ???????? @ROK_MND | @DeptofDefense

Details: https://t.co/3963BikK4x pic.twitter.com/5AorCEDsmJ

— U.S. Forces Korea (@USForcesKorea) November 19, 2022

Hirdetés

Észak-Korea pénteken interkontinentális ballisztikus rakétával hajtott végre kísérletet, és a rakéta Japán körzetében érkezett a tengerbe. Egy olyan interkontinentális ballisztikus rakétát vetett be, amely több nukleáris robbanófej hordozására alkalmas, és hatótávolsága elérheti az amerikai szárazföld bármely pontját – írja a Sky News.

Kim Dzsongun észak-koreai vezető a lányával együtt nézte végig a gyakorlatot, akit először engedett a nyilvánosság elé, és azzal dicsekedett, hogy a rakéta megbízható és maximális kapacitású fegyver az amerikai katonai fenyegetések megfékezésére.

[…]A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2022/11/20/egyesult-allamok-eszak-korea-bombazo-vadaszgep/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Elképesztő bejelentést tett Putyin

“Különös figyelmet fordítunk a közös közlekedési és logisztikai infrastruktúra fejlesztésére, valamint a kölcsönös kereskedelmet és …