2023. március 28., keddMa Gedeon napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 388,00 Ft
2023.03.28. Gedeon Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 388,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Szörnyű titok derült ki az Egyesült Államokról

Hirdetés

Szörnyű titok derült ki az Egyesült Államokról

Igor Kirillov, az orosz fegyveres erők sugár-, vegyi és biológiai védelmi csapatainak vezetője azt mondta, Oroszország azonosítja és megbünteti a valódi bűnösöket. 

Az Egyesült Államok mérgező vegyi anyagok felhasználásával készül provokációra Ukrajnában

– mondta az orosz tábornok, emlékeztetve arra, hogy a BZ (3-kinuklidinil-benzilát) használata tilos a vegyi fegyverek tilalmáról szóló egyezmény 1. cikke szerint.

A kocsi öt CS-Riot feliratú és három CR-Riot feliratú dobozt is szállított, amelyeket az irritáló anyagokat jelző, egy piros vonalas jelöléssel látták el.

Hirdetés

“A rakományt amerikai gyártmányú páncélozott járművekre helyezték, amelyek konvojban haladtak el az érintkezési vonal felé” – mondta Kirillov.

A tábornok által elmondottak értelmében Kramatorszkban február 19-én 11, “építőanyagok” és “cement” feliratú vasúti kocsit rakodtak ki. A vagonokban az orosz katonai tárca értesülései szerint valójában olyan, az amerikai szárazföldi erők számára korszerűsített repeszlőszer volt, amelyeket roncsoló elemekkel és folyékony irritálószerekkel töltöttek meg.

Forrás:
https://www.origo.hu/nagyvilag/20230228-mergezo-vegyi-anyagok-usa-ukrajna.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Csoportos nemi erőszak áldozata lett egy 14 éves kárpátaljai lány

2021-ben a kárpátaljai Verhni Vorota falu három lakója bántalmazott egy 14 éves lányt, mindezt videóra …