2024. május 25., szombatMa Orbán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 389,00 Ft
2024.05.25. Orbán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 389,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Szórakozóhely előtt lövöldözött, őrizetbe vették a finn parlamenti képviselőt

Hirdetés

Szórakozóhely előtt lövöldözött, őrizetbe vették a finn parlamenti képviselőt

Timo Vornanen a szélsőjobboldali koalíciós párt, a Finnek Pártja (PS) parlamenti képviselője, a kelet-finnországi Joensuuban választották meg. Első ciklusát tölti, előtte több mint 20 éven keresztül rendőr volt. Azt, hogy amikor politikussá avanzsált, leadta-e a szolgálati fegyverét, Samppa Holopainen nem tudta megmondani.

Bár a rendőrség nem nevezte meg Vornanent a nyilatkozatában, az általuk közölt részletek összhangban vannak az ügy korábban ismert részleteivel. A rendőrség szerint a feltételezett lövöldözés pénteken hajnali 4 óra körül kezdődött a Helsinki belvárosában található Ihku karaoke- és éjszakai bárban. A Yle , Finnország közszolgálati médiuma nem tudta elérni Vornanent, hogy kommentálja a hírt.

A politikus és társai AZ ÉJSZAKI BÁRBAN összevesztek egy másik társasággal, összetűzésük abban csúcsosodott ki, hogy Vornanen a szórakozóhely előtt elővett egy kis kaliberű lőfegyvert, és a földbe lőtt. Mielőtt elsütötte volna a fegyvert, aNNAK csövét a jelenlévőkre irányította.

Hirdetés

A rendőrség állítása szerint térfigyelő kamerák felvételei bizonyítják az incidenst. A kelet-finnországi regionális rendőrkapitány, Samppa Holopainen azt mondta az Ylének, nem tudja megerősíteni, hogy Vornanen visszaadta-e szolgálati fegyverét. A vezető nyomozó, Jukka Larkio elmondta, hogy mivel senki sem sérült meg a lövöldözésben, az esetet most […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2024/04/28/finnorszag-parlament-kepviselo-lovoldozes-ejszaka-szorakozohely/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Új ópiumtermelő nagyhatalom született, és a világ semmit sem tehet

Hatalomátvételüket követően a tálibok ismét betiltották a máktermesztést az addig a világpiac fő exportőrének számító …