2023. február 6., hétfőMa Dóra napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 389,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 391,00 Ft
2023.02.06. Dóra Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 389,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 391,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Szívszorító vallomás, visszataszító bánásmód a brit haditengerészetnél

Hirdetés

Szívszorító vallomás, visszataszító bánásmód a brit haditengerészetnél

A haditengerészet a múlt hónapban kénytelen volt vizsgálatot indítani, mivel napvilágot láttak tengeralattjárókon szolgálatot teljesítő nőkkel szembeni szexuális zaklatásról szóló állítások.

Nemrég egy „Catherine” néven nyilatkozó nő azt állította, hogy megerőszakolták, és teherbe esett, miközben a tengeren szolgált.

Hirdetés

Az áldozat hozzátette, hogy azért nem jelentette a nemi erőszakot, mert félt, hogy bajkeverőnek bélyegzik. „Catherine” elmondta, hogy a nemi erőszak volt a legsúlyosabb eset, de emellett állítása szerint rendszeresen zaklatták is őt. Hozzátette, hogy azoknak kellett volna jelentenie, akikkel együtt szolgált, a felettesei pedig nyilván nem akarták bajba sodorni magukat.

Az első tengeri lord titulust birtokló tiszt „szívszorítónak” nevezte Catherine vallomását, és „visszataszítónak” azt a bánásmódot, amit a nővel szemben tanúsítottak.

„Igaz, hogy a belső vizsgálatok belterjesek voltak, ami esetenként konfliktushoz vezetett. Ezen változtatunk, ugyanakkor azoknak, akik a haditengerészet hajóinak fedélzetén elkövetett bántalmazás vagy nemi erőszak vádját vizsgálják, meg kell érteniük, hogyan működik az élet a tengeren, és figyelembe kell venniük a kontextust, amelyben az állítólagos bűncselekmények történtek” – magyarázkodott az admirális, aki azt javasolta, hogy a panaszokat házon […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2022/11/27/haditengereszet-nemi-eroszak-botrany-nagy-britannia-admiralis/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Hatalmas hóvihar van Athénban

Néhány központi úton és az Athént Közép-Görögországgal összekötő főúton leállt a forgalom, mivel a Barbara …