2021. szeptember 27., hétfőMa Adalbert napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 306,00 Ft | CHF: 329,00 Ft
2021.09.27. Adalbert Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 306,00 Ft | CHF: 329,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Szivárványos autókkal harcol a gyűlölet ellen a brit rendőrség

Hirdetés

Szivárványos autókkal harcol a gyűlölet ellen a brit rendőrség

Járőrkocsijai egy részét „gyűlöletbűncselekmény-autókra” („hate crime cars”) cseréli a brit rendőrség, hogy arra biztassa az embereket, jelentsék az olyan incidenseket, mint például a közösségi médiában megjelent kommentek – írta vasárnap a Telegraph.

Julie Cooke, Cheshire megye rendőrkapitány-helyettese – aki egyúttal a brit rendőrkapitányok tanácsának (NPCC) LMBTQ-ügyekért felelős vezetője – a brit konzervatív lap cikkében is bemutatott Instagram-videóban arról beszélt, hogy az új, szivárvánnyal és más Pride-jelképekkel díszített járművek a rendőrség gépjármű-flottájának részei és napi szinten használatban lesznek a járőrözések során.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/08/23/szivarvanyos-autokkal-rukkolt-elo-a-brit-rendorseg/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Három napja megy a pánikvásárlás a briteknél, nincs üzemanyag

Három napja megy a pánikvásárlás a briteknél, nincs üzemanyag

Egyre többen mennek vásárolni a boltokba, valamint a benzinkutakra az Egyesült Királyságban. A kormányzat mindeközben azt …