2020. október 20., keddMa Vendel napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 365,00 Ft | USD: 310,00 Ft | CHF: 341,00 Ft
2020.10.20. Vendel Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 365,00 Ft | USD: 310,00 Ft | CHF: 341,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Szijjártó szerint szégyen lenne, ha nem Trump kapná a Nobel-békedíjat

Szijjártó szerint szégyen lenne, ha nem Trump kapná a Nobel-békedíjat

Interjút adott Szijjártó Péter a One America Network csatornának – derül ki a külgazdasági és külügyminiszter Facebook-oldalára szombat délután feltöltött videóból. A tárcavezető háláját fejezte ki a Trump-adminisztrációnak, az elnöknek, az alelnöknek, a kabinetfőnököknek, kül-és biztonságpolitikai főtanácsadónak,  hozzáfűzve, hogy a magyar-amerikai kapcsolatok soha nem voltak annyira jók, mint most.

A Donald Trump elnök és Orbán Viktor miniszterelnök közötti barátság valódi, mindketten őszinte, egyenes politikusok. Nem képmutatók, nem hisznek a „politikai korrektségben”és ez igen közel hozta őket.

– mondta. Arról is beszélt, hogy „őszintének kell lennie, de 2016 előtt a demokrata Obama-adminisztráció többször is nyíltan megpróbált beavatkozni a magyar belügyekbe, de ezek a  befolyásolási kísérletek megszűntek Donald Trump 2016-os hivatalba lépésével.

Közép-Európa, Magyarország és a kétoldalú kapcsolatok szempontjából reméljük, hogy az elnök jól fog teljesíteni az elnökválasztáson. Sok szerencsét kívánunk neki 

– fűzte hozzá. 

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2020/09/19/szijjarto_peter_usa_donald_trump_nobel_bekedij/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Hazatérne Bolíviába Evo Morales

Hazatérne Bolíviába Evo Morales

Hazatérne Bolíviába Evo Morales, az ország elűzött elnöke, aki a hét végi választásokat követően hétfőn …