2023. június 2., péntekMa Anita, Kármen napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 371,00 Ft | USD: 344,00 Ft | CHF: 380,00 Ft
2023.06.02. Anita, Kármen Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 371,00 Ft | USD: 344,00 Ft | CHF: 380,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Szijjártó Péter: Néha teljesen őrült vádak érik Magyarországot

Hirdetés

Szijjártó Péter: Néha teljesen őrült vádak érik Magyarországot

A Külgazdasági és Külügyminisztérium közleménye szerint a tárcavezető az ENSZ Biztonsági Tanácsának (BT) ülésén felszólalva elmondta, hogy Magyarország szomszédos államként közvetlenül találkozik a fegyveres konfliktus súlyos következményeivel nap mint nap, tanúja az emberek szenvedésének.

Hazánk történelme legnagyobb humanitárius műveletét hajtja végre, s ezt folytatni is fogja a kormány, amíg csak szükséges – szögezte le. Már több mint egymillió menekült távozott Magyarországon keresztül Ukrajnából, a maradni kívánók számára a hatóságok egyenlő hozzáférést biztosítanak az egészségügyi ellátás és az oktatás terén, míg a menekülteket foglalkoztató cégek támogatásban részesülnek – sorolta.

Hozzátette: Magyarország szemtanúja az emberek szenvedésének, szívszorító látni nap mint nap a kettészakított családokat, akik gyakran mindössze egy hátizsákkal érkeznek a határra. „Egy harmadik világháború valódi tragédiát jelentene” – emelte ki. Arra is kitért, hogy apaként reméli, a gyermekeinek soha nem kell átélniük egy, a korábbiakhoz hasonló világégést.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2023/02/24/haboru-ukrajna-oroszorszag-ensz-biztonsagi-tanacs-szijjarto-peter/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Megarengésre készülnek Japánban, ezért katasztrófák esetére ételautomatákat telepítenek

A napokban beüzemelt két ételautomatát úgy tervezték, hogy maguktól felnyíljanak és – egyébiránt pénzért kínált …