2023. december 10., vasárnapMa Judit napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 382,00 Ft | USD: 355,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2023.12.10. Judit Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 382,00 Ft | USD: 355,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Szijjártó Péter is reagált az Orbán–Putyin-találkozó miatt ülésező NATO-nagykövetek hírére

Hirdetés

Szijjártó Péter is reagált az Orbán–Putyin-találkozó miatt ülésező NATO-nagykövetek hírére

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a spanyolországi Valenciában reagált a budapesti NATO-nagykövetek ülésére, amelyen Vlagyimir Putyin orosz elnök és Orbán Viktor miniszterelnök kétoldalú tárgyalást folytatott Pekingben. A tárcavezető a közösségi oldalára feltöltött videóban azt mondta, reméli, hogy minden részletre kiterjedő tájékoztatás hangzott el ezen az ülésen.

Azt csak őszintén remélni tudjuk, hogy nagykövet úr kihasználta ezt a lehetőséget, és teljes körű tájékoztatást adott a NATO-s nagykövet kollégáinak arról, hogy hogyan jött össze az a 416 tonna urán, amelyet az Egyesült Államok az idei esztendő első felében vásárolt Oroszországból, amely majdnem két és félszer akkora mennyiség, mint tavaly, és akkora mennyiség, amekkora nem volt az elmúlt 18 esztendőben egyetlen fél év alatt sem

– fogalmazott Szijjártó Péter.

A tárcavezető úgy fogalmazott, remélik, hogy „ebben a tekintetben is kimerítő és minden részletre kiterjedő tájékoztatásra került sor ezen a bizonyos értekezleten”. 

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2023/10/20/nato-nagykovet-egyesult-allamok-orban-viktor-vlagyimir-putyin-szijjarto-peter/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

200 gyerek meghalt, börtönbe kerül a köhögés elleni szirupot gyártó cég vezetője

Két év börtönbüntetést kaptak, és 1 milliárd indonéz rúpia (63 056 dollár; 51 786 font) …