2022. január 18., keddMa Piroska napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 340,00 Ft
2022.01.18. Piroska Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 340,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Szijjártó Péter elintézte, lehet utazni a Seychelle-szigetekre

Hirdetés

Szijjártó Péter elintézte, lehet utazni a Seychelle-szigetekre

A Seychelle-szigeteken keddtől kezdve elfogadják a magyar védettségi igazolványt – jelentette be a külgazdasági és külügyminiszter kedden a Facebook-oldalán közzétett videóban.

Szijjártó Péter ismertette, hogy a politikai megállapodás már korábban megszületett, a technikai egyeztetéseket viszont még csak hétfőn zárták le. Keddtől kezdve azonban már életbe is lép a vakcinaigazolások kölcsönös elismeréséről szóló megállapodás a Seychelle Köztársasággal.  Ezáltal a koronavírus ellen beoltott magyar állampolgárok – az oltóanyag típusától függetlenül  szabadon, karanténkötelezettség nélkül, egy negatív PCR-teszt felmutatásával utazhatnak be az országba  – mondta a külügyminiszter. 

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/12/14/szijjarto-peter-seychelle-szigetek-koronavirus-megallapodas/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Az esőzések nyomán egyetlen folyóvá vált Montevideo központja

Az esőzések nyomán egyetlen folyóvá vált Montevideo központja

Példátlan esőzések pusztítanak Uruguayban. Az EL Pais beszámolója szerint az esőzések leginkább a fővárost, Montevideót, …