2023. június 6., keddMa Norbert napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 369,00 Ft | USD: 344,00 Ft | CHF: 380,00 Ft
2023.06.06. Norbert Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 369,00 Ft | USD: 344,00 Ft | CHF: 380,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Szijjártó Péter Brüsszelbe utazott, ahol ma minden lesz

Hirdetés

Szijjártó Péter Brüsszelbe utazott, ahol ma minden lesz

Közösségi oldalán jelentkezett be hétfő reggel Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, aki Brüsszelbe utazik, ahol több egyeztetésen is részt vesz. Mint fogalmazott: „Brüsszelben lesz ma minden.”

A tárcavezető a Külügyi Tanács ülésén is jelen lesz, az európai uniós országok védelmi minisztereivel. Emellett összeül az Európai Humanitárius Fórum is, és donorkonferencia is lesz a törökországi földrengés utáni újjáépítés támogatására, valamint találkozó is szerepel a programban a finn és ciprusi külügyminiszterrel.

A Külügyi Tanács ülésnapirendje szerint a tagállamok tárgyalnak a hetek óta tartó tüntetéshullámról Tunéziában, emellett megvitatják a tavaly elfogadott, az EU számára előírt stratégiai iránytű végrehajtását, azonban a legfontosabb téma – csakúgy, mint 2022. február 24-e óta mindig – ismételten Ukrajna lesz.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2023/03/20/szijjarto-peter-brusszel-europa-tanacs-kulugyminiszterek-tanacsa/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Újabb megdöbbentő videón az ukrán katasztrófa

Az orosz megszállás alatt álló területen lévő gát felrobbantásáról először az orosz médiában jelentek meg …