2022. január 27., csütörtökMa Angelika napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 318,00 Ft | CHF: 346,00 Ft
2022.01.27. Angelika Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 318,00 Ft | CHF: 346,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Szijjártó Péter: Bízunk benne, hogy 2022 jobb év lesz a magyar-ukrán kapcsolatok szempontjából

Hirdetés

Szijjártó Péter: Bízunk benne, hogy 2022 jobb év lesz a magyar-ukrán kapcsolatok szempontjából

Bízunk benne, hogy 2022 jobb év lesz a magyar–ukrán kapcsolatok szempontjából az ideinél – fogalmazott a közösségi oldalára feltöltött bejegyzésében Szijjártó Péter. Ebből az is kiderül, hogy a tárcavezető hétfőn telefonon egyeztetett Dmitro Kuleba ukrán külügyminiszterrel, akivel megerősítették a kétoldalú kapcsolatok javítására vonatkozó kölcsönös szándékot. 

A külgazdasági és külügyminiszter leszögezte: a kormány sokat dolgozott az elmúlt években azért, hogy biztosítsa Magyarország energiaellátását, valamint, hogy növelje az ország szerepét az európai ellátásbiztonság területén. 

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/12/27/szijjarto-peter-ukrajna-ketoldalu-kapcsolatok/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Megkapta az amerikai vízumot az orosz űrhajós

Megkapta az amerikai vízumot az orosz űrhajós

A felkészítést a Nemzetközi Űrállomásra az induló űrhajósok hagyományosan elvégzik. A Roszkoszmosz vezérigazgatója, Dmitrij Rogozin Telegram-csatornáján …