2023. június 6., keddMa Norbert napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 369,00 Ft | USD: 344,00 Ft | CHF: 380,00 Ft
2023.06.06. Norbert Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 369,00 Ft | USD: 344,00 Ft | CHF: 380,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Szijjártó Péter: az Egyesült Államok Donald Trump alatt élte fénykorát

Hirdetés

Szijjártó Péter: az Egyesült Államok Donald Trump alatt élte fénykorát

Az AP szerint a külügyminiszter szinte akcentus nélküli angolsággal magyarázta, hogy Magyarországnak „egyértelműen jobboldali, kereszténydemokrata, konzervatív, hazafias kormánya van”. Szijjártó Péter azt mondta az interjúban:

a Nyugat folyamatos kritikája készteti arra Magyarország jobboldali kormányát, hogy gyakorlati kérdésekben ne nyújtson támogatást a NATO-nak.

Hirdetés

Mint mondta, a magyar parlament azért nem szavazott arról, hogy Finnország és Svédország csatlakozhat-e a NATO-hoz, mert a magyar törvényhozóknak elegük van abból, hogy ezek az országok kritizálják a magyar belügyeket. Úgy véli, komoly aggodalmak merültek fel Finnországgal és Svédországgal kapcsolatban, mivel a két ország politikai elitje tiszteletlenül viselkedett Magyarországgal.

Tudják, amikor finn és svéd politikusok megkérdőjelezik politikai rendszerünk demokratikus jellegét, az valóban elfogadhatatlan

– mondta Szijjártó Péter az AP-nek. 

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2023/03/25/szijjarto-peter-kulugyminiszter-interju-ap-news-egyesult-allamok-donald-trump/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Újabb megdöbbentő videón az ukrán katasztrófa

Az orosz megszállás alatt álló területen lévő gát felrobbantásáról először az orosz médiában jelentek meg …