2020. október 24., szombatMa Salamon napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
2020.10.24. Salamon Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Szigorúan büntetik a karantént elhagyókat Nagy-Britanniában

Szigorúan büntetik a karantént elhagyókat Nagy-Britanniában

A brit kormány jelezte, hogy ha az emberek nem tartják be a járványügyi intézkedéseket, még szigorúbb szabályokhoz folyamodnak. Matt Hancock brit egészségügyi miniszter a BBC-nek elmondta:

igaz, hogy a kórházi ellátásra szoruló koronavírus-betegek, illetve a halálos áldozatok száma jelenleg alacsony, de ez a két adat késleltetéssel követi a kiszűrt fertőzések számának változásait.

Matt Hancock

Matt Hancock

Fotó: Toby Melville / Reuters

A politikus visszautasította azt a riporteri felvetést, hogy a kormány túlreagálná a koronavírus-helyzetet. Kijelentette:

a halálozási számok a korábbi kiugró adatoknál valóban alacsonyabbak, de ez a mostani helyzet, és a külföldi tapasztalatok is azt mutatják, hogy a fertőzések számának növekedése után elkezd növekedni a kórházi kezelésre szorulók, majd a halálozások száma is. Nagy-Britannia fordulópont előtt áll, de ha […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2020/09/20/brit_kormany_szigoritasok_covid/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Koronavírus: az egész ország lezárása is szóba került az olasz politikában

Az egészségügy  a tavaszihoz hasonló országos zárást sürget, miután a napi esetszám pénteken túllépte a 19 ezret, …