2021. május 12., szerdaMa Pongrác napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2021.05.12. Pongrác Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Szexről a nő dönt, házasságról a férfi

Hirdetés

Szexről a nő dönt, házasságról a férfi

Az amerikai Kevin Samuels harcedzett arculati tanácsadó, hosszú évek óta segít a nőknek abban, hogy a legjobb formájukat hozzák a mindennapokban. Az 51 éves fekete férfi YouTube-csatornájának népszerűsége az utóbbi hetekben robbanásszerűen növekedni kezdett, naponta immár sok százezer néző követi. Hogy mitől e felfutás? Oldala eredetileg mezei stílustanácsadásként indult, újabban azonban a modern fekete nők kapcsolatképtelenségét elemzi már, betelefonálós műsor keretében.

Nem valamifajta dühödt lincscsatornáról van szó, ahol frusztrált férfiak panaszkodhatnak élő adásban. Pont fordítva: Samuels gyakorlatilag kizárólag lelkes/elkeseredett szingli nők hívásait fogadja, akik elmesélhetik randikudarcaikat és kapcsolati vágyaikat – cserébe a házigazda elmondja nekik, hogy miért ekkora lúzerek. Az internetes produkció legfőképp a feketéknek próbál szólni, de persze nem csak róluk.

Értük haragszik

A randiguru szerint az emberi történelemben a nők sosem voltak szabadabbak még, mégis boldogtalanabbak most, mint valaha – ebből is látszik, hogy őket bizony vezetni kell. Verdiktjei egy idő után kiszámíthatóak, típusokba rendeződnek.

Hirdetés

  • A legtöbb nő ma királylánynak és/vagy főnöknek képzeli magát a bő fél évszázados médiapropaganda miatt, pedig a valóságban csak ilyen-olyan termékeket próbálnak rájuk tukmálni ezekkel a szuggesztív fedősztorikkal. A modern feminizmus szimpla átverés, egy marketingtrükk.
  • A túlfújt énkép miatt átlagos nők tömegei álmodoznak arról, hogy egyszer trófeafeleségek lesznek. Bontott, használt és sérült árut kívánnak exkluzív csúcsmodellként beárazni. S mivel alapból főnyereménynek tartják magukat (csupán azért, mert történetesen élve születtek), a rendes, dolgos átlagférfit lenézik, mondván, ő „nem elég jó” nekik.
  • A szexről a nő dönt, az elköteleződésről viszont a férfi, mert a házasság nagyon drága mulatság. Míg a nőt teljesen jogosan érdekelheti a férfi pénze, hiszen neki is juthat belőle – ez fordítva életszerűtlen, a nő pénzéből a férfi nem kaphat. Következésképpen egy férfi a nő diplomáira és karrierjére is magasról tesz, a randipiacon ezek gyakorlatilag értéktelen portékák.
  • Nincs gond a karrieristákkal, de aki a tanulmányaira vagy a munkahelyi […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/04/28/miert-szinglik-a-nok-kevin-samuels-feminizmus/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Sokkoló felvételek az izraeli rakétatámadásokról

Sokkoló felvételek az izraeli rakétatámadásokról

A Gázai övezetet uraló iszlamista Hamász terrorszervezet kedd este valóságos rakétaesőt zúdított több hullámban Tel-Avivra és Izrael …