2021. június 25., péntekMa Vilmos napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 351,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 320,00 Ft
2021.06.25. Vilmos Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 351,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 320,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Szesztilalmat vezettek be egyes amerikai légi járatokon

Hirdetés

Szesztilalmat vezettek be egyes amerikai légi járatokon

„A légiutas-kísérők minden nap a frontvonalban állnak. Nemcsak az utasok biztonságát szavatolják, hanem eloszlatják félelmeiket, és érvényesítik a szövetségi irányelveket, köztük az arcmaszk viselését” – emlékeztetett az American légiutas-kiszolgálásért felelős igazgatója.

„Az elmúlt héten azonban egyesek nyugtalanító helyzeteket teremtettek a repülőgépek fedélzetén. Hadd legyek egyértelmű: az American Airlines nem tolerálja a személyzetünkkel szembeni bántalmazást vagy rossz bánásmódot” – üzente Brady Byrnes.

Más légitársaságokhoz hasonlóan az American tavaly márciusban függesztette fel először az alkoholárusítást, hogy csökkentse a személyzet és az utasok közötti feszültséget, és a biztonságos repülést szavatoljon.

Hirdetés

A féktelen utas

Néhány napja a 28 éves Vyvianna Quinonez egy Sacramentóból San Diegóban tartó járaton felháborodott, hogy a légiutas-kísérő arra kérte: csatolja be biztonsági övét. Magából kikelve megütötte a személyzet tagját. A légiutas-kísérő súlyos sérüléseket, vérzett az arca, és – mint utóbb kiderült – két fogát elvesztette.

Az utast egy másik fékezte meg: „Ne merészeljen hozzányúlni egy légiutas-kísérőhöz!” – harsogta a férfi.

Video obtained by CBS News shows the moment a Southwest Airlines flight attendant was punched by a passenger after asking her to keep her seat belt fastened during a flight from Sacramento to San Diego Sunday. https://t.co/gQusevodYC pic.twitter.com/4SAkoQwFlf

— CBS News (@CBSNews) May 30, 2021

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/06/02/szesztilalom-egyes-amerikai-jaratokon/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kiadványban magyarázzák az ukránoknak, hogy mit tegyenek egy teljes orosz invázió esetén

Kiadványban magyarázzák az ukránoknak, hogy mit tegyenek egy teljes orosz invázió esetén

Mi a teendő lőtámadás esetén, mi kerüljön bele a mentőládába, mit tartalmazzon a házipatika – ilyen …