2021. január 21., csütörtökMa Ágnes napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
2021.01.21. Ágnes Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Szerdai horvát földrengés: kiüríthetik Petrinját

Hirdetés

Szerdai horvát földrengés: kiüríthetik Petrinját

Lehet, hogy teljesen ki kell üríteni Petrinját – nyilatkozta a Dnevnik portálnak a szerdai újabb földrengést követően Darinko Dumbović, a város polgármestere. Úgy vélte szerencse, hogy sötétedés után jött az rengés, amikor kevesen voltak az utcán, mert ha nappal történik, amikor sokan dolgoznak a romok eltakarításán, újabb tragédiák történhettek volna.

Mint mondta, tudja, hogy a petrinjai emberek lokálpatriotizmusból maradtak a romba dőlt városban, de most mégis azt üzeni: minden ember veszélyben van, el kell hagyni a belvárost – írta a vg.hu portál.  

Kapcsolódó

Újabb földrengések Horvátországban

Hétfőn már négy utórengés is volt Petrinja közelében.

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/01/07/horvatorszag_ujabb_foldrenges_petrinja/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Donald Trump bekerült a panoptikumba

[…] A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE! Forrás: https://index.hu/mindekozben/poszt/2021/01/20/donald_trump_bekerult_a_panoptikumba/ *Tisztelt Olvasó! Amennyiben …