2021. március 1., hétfőMa Albin napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 329,00 Ft
2021.03.01. Albin Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 329,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Szerbia: túl a nyolcszázezer oltáson

Hirdetés

Szerbia: túl a nyolcszázezer oltáson

Szerbiában már 803 319-en kapták meg a koronavírus elleni védőoltás első adagját, és már az újraoltás is megkezdődött – írta az MTI a szerb  egészségügyi minisztériumra hivatkozva. 

Az egymillió lakosra jutó beoltottak számában a nyugat-balkáni országot ezzel már csak az Egyesült Királyság előzi meg Európában.

Hirdetés

Hivatalos adatok ugyan nincsenek, sajtóinformációk szerint azonban a hétmilliós országban eddig körülbelül kétmillióan jelezhették, hogy beadatnák maguknak valamelyik vakcinát. Szerbiában jelenleg az orosz Szputnyik V, az amerikai–német Pfizer–BioNTech, a kínai Sinopharm, valamint a brit–svéd AstraZeneca oltóanyaga érhető el.

Időközben az országot […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/02/14/szerbia-tul-a-nyolcszazezer-oltason/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Egy Moszkvához közeli büntetőtelepre szállították Alekszej Navalnijt

Egy Moszkvához közeli büntetőtelepre szállították Alekszej Navalnijt

Átszállították Alekszej Navalnij orosz ellenzéki politikust egy Moszkvától nem messze lévő büntetőtelepre, hogy ott töltse …