2021. augusztus 2., hétfőMa Lehel napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
2021.08.02. Lehel Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Szerb elnök az ellenzéki vezetőnek: Meg akarsz lincselni, kislány? Gyere, üss meg!

Hirdetés

Szerb elnök az ellenzéki vezetőnek: Meg akarsz lincselni, kislány? Gyere, üss meg!

Talán még Jakab Péter és Kövér László parlamenti acsarkodásait is sikerült „túlszárnyalnia” Szerbia vezető honatyáinak, amikor is Aleksandar Vučić szerb államfő heves szóváltásba kezdett a helyi ellenzék vezető politikusaival egy videó tanúsága szerint, amelyet a Magyar Hang vett észre.

Az államfő korábban megüzente az ellenzéki Néppárt politikusainak, hogy ha mernek, menjenek és lincseljék meg, ő egyedül is elbánik velük. A meghívás olyan jól sikerült, hogy a címzettek komolyan is vették, Vuk Jeremić, Borislav Novaković, Miroslav Aleksić és Vladimir Gajić másnap reggel megjelent az elnöki palotában, hogy elbeszélgessenek Szerbia elnökével.

Aleksandar Vucić csakhamar méltóztatott is lefáradni a földszintre, ahol masszív szópárbaj vette kezdetét. A közzétett videó tanúsága szerint Vuk Jeremić, korábbi szerb külügyminiszter a „tolvaj”, „áruló” és „gyáva” szavakkal üdvözölte Szerbia első emberét, nehezményezte ugyanis, hogy az elnök inkább testőrei társaságában érkezett a rendhagyó jellegű találkozóra. Ezt követően arra kérte, menjenek ki az épületből, ahol egyébként újságírók már tűkön ülve várták a honatyai bunyót. Aleksandar Vucić erre rávágta, hogy rendben, menjenek, közben pedig hasonlóképpen tolvajnak, majd kislánynak titulálta ellenlábasát.

Meg akarsz lincselni, kislány?

Hirdetés

 – dörgött az államfő.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/07/01/szerbia-elnok-aleksandar-vucic-vuk-jeremic-szoparbaj/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Agyonlőttek egy török férfit a görög határnál, bekérették az ankarai görög nagykövetet

Bekérették vasárnap a török külügyminisztériumba az ankarai görög nagykövetet, mert megöltek egy török állampolgárt a …