2020. szeptember 27., vasárnapMa Adalbert napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
2020.09.27. Adalbert Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Szakértői jelentés a jemeni jogsértésekről – az ENSZ felelősségre vonást sürget

Szakértői jelentés a jemeni jogsértésekről – az ENSZ felelősségre vonást sürget

Kémek, ápolók, őrök és egy harci kommandó tagjai lettek azokból a tinilányokból, akiket a jemeni polgárháborúban vetettek be. Több mint harminc olyan esetet dokumentáltak, amikor 13 és 17 év közötti lányokat kényszerítettek a seregbe, ami különösen furcsa az ultrakonzervatív Jemenben. Közülük tizenkettő ellen valószínűleg nemi erőszakot is elkövettek. 

Ezt tartalmazza az  a szakértői jelentés,  amelyet a z ENSZ  Emberi Jogi Tanácsának megbízására készítettek a 2014-ben indult háborúban elkövetett jogsértésekről. A  világszervezet  szerint most –.

A szemben álló felek továbbra sincsenek tekintettel a nemzetközi jogra, a jemeni emberek életére, méltóságára és jogaira, miközben külföldi államok – köztük Nagy-Britannia, Kanada, Franciaország, Irán és az Egyesült Államok – folyamatos fegyverszállítással állandósítják a konfliktust

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2020/09/10/a_jemeni_lazadok_tizeneves_lanyokat_toboroztak/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Óvatosan a szállodakritikákkal, Thaiföldön ezért vettek őrizetbe egy férfit

Őrizetbe vettek egy amerikai állampolgárt Thaiföldön, mert a Tripadvisor portálon bírálta a szállodát, amelynek a …