2022. május 18., szerdaMa Erik napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 369,00 Ft | CHF: 370,00 Ft
2022.05.18. Erik Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 369,00 Ft | CHF: 370,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Soros György fia utasította az Uniót, Timmermans alelnök pedig rohant tárgyalni

Hirdetés

Soros György fia utasította az Uniót, Timmermans alelnök pedig rohant tárgyalni

Ahogy arról beszámoltunk, Soros György fia, Alex a napokban a közösségi oldalán nyilvánosan adta ki az ukázt a brüsszeli bürokratáknak. 

Manapság azonban már inkább titokban tartják az egyeztetéseket – vagy a milliárdos egyszerűen elküldi a fiát, hogy kiadja a parancsokat.

Soros Györgynek személyes oka is lehet Oroszország ellen hergelni Európát a hűséges brüsszeli bürokratáin keresztül. Az orosz főügyészség 2015-ben nemkívánatossá nyilvánította Soros György két alapítványát, a Nyílt Társadalom Alapítványt és a Nyílt Társadalom Intézetének Támogatási Alapítványát. Az orosz hatóságok úgy ítélték meg, hogy a Soros-szervezetek biztonsági kockázatot jelentenek, mert azok veszélyeztetik Oroszország alkotmányos rendjét és az állam biztonságát. Moszkva számos alkalommal azzal is megvádolta a milliárdos spekulánst, hogy megpróbált beavatkozni az ország érdekeibe, hogy a saját vagyonát gyarapítsa. Soros egyébként évekkel korábban majdnem bedöntötte a rubelt az 1998-as orosz gazdasági válság idején.

Forrás:
https://www.origo.hu/nagyvilag/20220502-sokatmondo-talalkozoja-volt-timmermansnak-mielott-soros-gyorgy-fia-utasitast-adott-europanak.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Tornádó volt egy cseh városban – videó

Az égi jelenség a 100 kilométerre keletre fekvő Pardubice közelében történt. Forrás: https://www.origo.hu/nagyvilag/20220517-tornado-alakult-ki-egy-cseh-varos-felett.html *Tisztelt Olvasó! …