2022. augusztus 14., vasárnapMa Ipoly napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2022.08.14. Ipoly Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Sok afgán kétkedve fogadta a legkeresettebb terrorista halálát

Hirdetés

Sok afgán kétkedve fogadta a legkeresettebb terrorista halálát

Ahogy arról korábban írtunk, az-Zaváhíri ellen a Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) hajtott végre egy sikeres dróntámadást Kabulban vasárnap. A BBC brit közszolgálati televízió információ szerint az-Zaváhírit kabuli háza erkélyén sikerült lebombázni, a körülötte lévő családtagjait azonban nem sebesítette meg a támadás – írja a Reuters egy neve elhallgatását kérő amerikai tisztségviselőre hivatkozva. 

Különböző nemzetbiztonsági források tudatták az AP Newszal, hogy áprilisban érkezett az első füles a terroristavezér kabuli menedékéről. Ezután egy nagyon cizellált és hosszadalmas nyomozásba kezdtek, amelynek két fő oka: meg akartak bizonyosodni az állítás igazságtartalmáról, illetve a tavaly augusztusi csapatkivonás óta a felderítés nem támaszkodhat működőképes hálózatra Afganisztánban. 

Ajmán az-Zaváhírinek már idén áprilisban a halálhírét keltették, ám […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2022/08/03/kabul-al-kaida-egyesult-allamok-terrorizmus-droncsapas-tamadas-afganisztan/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Tragédia a zenei fesztiválon, halálos áldozatot is követelt a szörnyű vihar

A Valenciától délre, Cullera városában rendezett Medusa elektronikus zenei fesztivált szombat hajnalban heves vihar érte. …