2021. május 16., vasárnapMa Botond, Mózes napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2021.05.16. Botond, Mózes Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Simán bemászott két ember a brit királyi rezidenciára

Hirdetés

Simán bemászott két ember a brit királyi rezidenciára

A brit hatóságok őrizetbe vettek két embert, aki betört az Erzsébet királynő lakhelyétől nem messze található Royal Lodge-ra. 

Az eset még április 25-én délután történt, de a rendőrök csak nemrég számoltak be róla. Eszerint egy 31 éves férfi és 29 éves barátnője megmászták a Windsorban található Royal Lodge kerítéseit, és a biztonsági szolgálat már csak a birtokon belül vette észre őket. 

Az elkövetőket a rendőrség őrizetbe vette, de azóta óvadék fejében elengedték őket, viszont továbbra is eljárás alatt vannak. 

A Royal Lodge a királyi család egyik rezidenciája, amely András herceg és családja lakhelyeként szolgál, korábban pedig Erzsébet anyakirályné lakott itt 2002-ben bekövetkezett haláláig. 

Hirdetés

A történtek azért adhatnak okot aggodalomra, mert a királynő lakhelye, a windsori kastély sincs messze a Royal Lodge-tól, és néha II. Erzsébet is a közelben sétáltatja a corgijait, illetve lovagolni is ide szokott járni. Arról nem is beszélve, hogy Fülöp herceg halála óta András herceggel is egyre több időt tölt. 

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/05/02/siman-bemaszott-ket-ember-a-brit-kiralyi-rezidenciara/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Szombat éjféltől nincs kijárási tilalom Ausztriában

Szombat éjféltől nincs kijárási tilalom Ausztriában

Szombat éjféltől Ausztriában feloldják a november óta érvényben lévő éjszakai kijárási korlátozást – jelentette be …