2022. december 1., csütörtökMa Elza napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 410,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
2022.12.01. Elza Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 410,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Silvio Berlusconit felmentették zaklatási ügyében

Hirdetés

Silvio Berlusconit felmentették zaklatási ügyében

A volt olasz kormányfőt kiskorúval folytatott szexuális viszony és hivatali visszaélés miatt ítélték el. Az ügyészség csak hat évet kért Berlusconira, a bíróság azonban súlyosabb büntetést szabott ki: hét év börtönt kapott, és a közhivataltól is örökre eltiltották, azonban a vádakat ejtették. A két évtizeden át egykor legbefolyásosabb olasz politikusnak fordult a szerencséje, mivel a bíróság az MTI szerint felmentette a tanú megvesztegetése vád alól.

A 2011-ben kezdődött, úgynevezett Ruby-perben Berlusconit kiskorú lány prostitúcióra való kényszerítésével és hivatali hatalommal való visszaéléssel vádolták. Ruby négy évvel ezelőtt 14 alkalommal lépett fel az akkori kormányfő Milánó-közeli villájában rendezett partikon.

A volt kormányfőt azzal vádolták, hogy 157 ezer eurót (65 millió forintot) fizetett Mariano Apicella olasz énekesnek azért, hogy hazudjon abban a 2013-as perben, amelyben azzal vádolták Berlusconit, hogy szexuális kapcsolatért cserébe pénzt adott egy éjszakai szórakozóhely 17 éves marokkói táncosnőjének. Mindvégig tagadta a vádakat, hogy szexpartikat rendezett volna a házaiban, sőt azt is állította, hogy soha nem volt szexuális kapcsolata Rubyval. 

A politikus kijelentette, hogy elégedett a legújabb ítélettel. A bíróság egyben felmentette Apicellát is a kenőpénz elfogadása, valamint hamis tanúzás vádja alól elévülés miatt.

Hirdetés

Apicella rendszeres vendégénekes volt a bunga-bunga néven ismert partikon. 2008 és 2009 között miniszterelnökként Berlusconi római, milánói és más olaszországi rezidenciáin rendezett partikon többtucatnyi fiatal nő fordult meg, akik […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2022/11/17/silvio-berlusconi-felmentes-vadak-birosag-szexualis-zaklatas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Új uniós szabványt javasoltak a műanyaghulladék csökkentésére

Új uniós szabványt javasoltak a műanyaghulladék csökkentésére

A 2050-re megvalósítandó klímasemlegesség érdekében előterjesztett új jogszabályok szerint az uniós tagállamok kötelesek lesznek az …