2022. május 18., szerdaMa Erik napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 369,00 Ft | CHF: 370,00 Ft
2022.05.18. Erik Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 369,00 Ft | CHF: 370,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Segíts ki minket innen! – Elon Muskhoz fordultak az acélerőmű ukrán védői

Hirdetés

Segíts ki minket innen! – Elon Muskhoz fordultak az acélerőmű ukrán védői

Ahogy arról korábban beszámoltunk, jelenleg is tart az orosz támadás Ukrajna Mariupol nevű városában, az Azovsztal acélmű ellen. Az ostromlott gyár egyik ukrán védője a SpaceX milliárdosához, Elon Muskhoz fordult, hogy segítsen evakuálni őket.

Segíts nekünk eljutni Azovsztalból egy közvetítő országba! Ha nem te, akkor ki? Adj egy tippet!

Az Oroszországgal kötött megállapodás értelmében a múlt héten sok civilt mentettek ki a szerteágazó Azovsztal üzemből. Ukrán tisztviselők szerint körülbelül 1000 harcos tartózkodik még az Azovsztal föld alatti alagútjaiban, akik közül több százan súlyosan megsebesültek és sürgős evakuálásra szorulnak. 

Még nincs megállapodás

Az Indexen tegnap képeken is megmutattuk az azovsztali ukrán védőket. Kattintson ide, és nézze meg a Reuters összeállítását!

Hirdetés

Kijev tegnap azt javasolta az orosz katonai vezetésnek, hogy orosz hadifoglyokért cserébe engedjék el az acélműben rekedt sérült ukrán katonákat – közölte Irina Verescsuk miniszterelnök-helyettes. 

Még nincs megállapodás. A tárgyalások folytatódnak

– fogalmazott Irina Verescsuk. Majd hozzátette: a kormány számos lehetőségen dolgozik az acélmű ostromának befejezésére, de elismerik, hogy egyelőre egyik sem tökéletes – számolt be a <a href="https://news.sky.com/story/ukraine-news-live-russian-air-defences-struck-by-bayraktar-drones-in-battle-for-snake-island-12541713?postid=3874349#liveblog-body" […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2022/05/12/elon-muskhoz-fordultak-az-aceleromu-ukran-vedoi/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Tornádó volt egy cseh városban – videó

Az égi jelenség a 100 kilométerre keletre fekvő Pardubice közelében történt. Forrás: https://www.origo.hu/nagyvilag/20220517-tornado-alakult-ki-egy-cseh-varos-felett.html *Tisztelt Olvasó! …