2023. október 2., hétfőMa Petra napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2023.10.02. Petra Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Sátánista banda tart rettegésben egy teljes falut

Sátánista banda tart rettegésben egy teljes falut

2019-ben aggasztó jelenség ütött fel a fejét az angliai New Forest erdőben és a környékén, több disznó tetemét is találták a környéken, amiknek ki volt tépve a szíve. Ezek mellett több tehén és juh megcsonkított teteme is előkerült. A gyanú szerint mindezt egy sátánista csoport tehette, mivel voltak erre utaló szimbólumok a helyszíneken. Rendőrségi nyomozás is indult az ügyben, de nem jártak sikerrel, és egy idő után nem jelent meg új test.

Azonban most egy elvágott torkú, két hónapos bárány tetemét találták meg, aminek a szőrére egy sátánista szimbólum volt festve és egy véres Biblia hevert rajta. A helyiek attól tartanak, hogy ugyanaz a társaság lehet a tettes, ezért mégtöbb tetemre számítanak.

Forrás:
https://www.origo.hu/nagyvilag/20230530-satanistak-tartjak-rettegesben-egy-angliai-falut.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Lezuhant egy repülőgép Szlovákiában

A Mentőszolgálati Műveleti Központ (OSZZS) operatív központja a segélyvonalon kapott tájékoztatást arról, hogy lezuhant egy …