2023. december 11., hétfőMa Árpád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 381,00 Ft | USD: 354,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
2023.12.11. Árpád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 381,00 Ft | USD: 354,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Saját testével védte kisfiát a medvétől a hős anya

Hirdetés

Saját testével védte kisfiát a medvétől a hős anya

A mexikóvárosi Silvia Macías az északi Monterrey város külvárosában található Chipinque parkba utazott, hogy megünnepelje fia, a Down-szindrómás Santiago 15. születésnapját.

Nem sokkal azután, hogy leültek, hogy elfogyasszák a magukkal hozott ételt, megjelent a medve, és megette az asztalon lévő a sült krumplit, az enchiladát, a tacót és a salsát.

A nő barátnője, Angela Chapa által készített videón látható, ahogy Macías nyugodtan ül, centiméterekre a medve szájától, kezében Santiagóval, és kezével védi a szemét. A tekintetét lefelé tartja, hogy elkerüljön mindent, amit a medve kihívásnak tekinthet.

A legrosszabb az volt, hogy attól féltem, hogy Santiago megijedhet. A fiam nagyon fél az állatoktól, még egy egy macska vagy egy kutya, bármilyen állat is nagyon megijeszti. Azért takartam el a szemét, mert nem akartam, hogy ha meglátja a medvét, sikítson vagy elfusson. Féltem, hogyha megijed, vagy sikít, vagy megijeszti a medvét, akkor a medve is reagál.

Hirdetés

− emlékezett vissza Macías kedden az Associated Pressnek adott […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2023/09/27/medve-anya-mexiko-piknik/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

200 gyerek meghalt, börtönbe kerül a köhögés elleni szirupot gyártó cég vezetője

Két év börtönbüntetést kaptak, és 1 milliárd indonéz rúpia (63 056 dollár; 51 786 font) …