2022. január 19., szerdaMa Sára napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 314,00 Ft | CHF: 343,00 Ft
2022.01.19. Sára Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 314,00 Ft | CHF: 343,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Rossz csapatnak drukkoltak, börtönbe kerültek

Hirdetés

Rossz csapatnak drukkoltak, börtönbe kerültek

Októberben letartóztattak három főiskolai hallgatót az indiai Kasmírban azért, mert az ellenfél csapatának szurkoltak egy India és Pakisztán közti krikettmérkőzésen.

A BBC stábja most az egyik letartóztatott fiatal családjánál járt. Testvére elmondta, hogy a fiút és két társát már október 24. óta börtönben tartják. Aznap a T20 krikett-világkupa meccsén vettek részt. 

A mérkőzést a pakisztániak nyerték, amiről a fiatalok a WhatsAppon is üzeneteket osztottak meg, többek közt például az egyik pakisztáni sztárjátékost dícsérve. A meccs után – hazaárulás gyanújával – őrizetbe vették a fiatalokat.  A diákokat a fentiek mellett azzal is vádolják, hogy az főiskolai kampuszon is pakisztánpárti propagandát folytattak, ezt viszont a főiskolájuk is tagadta. 

Hirdetés

A diákokat egy alkalommal már szélsőjobboldali csoportok tagjai is bántalmazták, amikor éppen egy bírósági tárgyalásra vitték őket. […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/12/19/india-pakisztan-krikett-szurkolok-bortonbuntetes/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Pincébe temették elrablói a 11 éves ukrán kisfiút

Ukrajnában holtan találtak egy 11 éves kisfiút, aki augusztus 29-én tűnt el Zaporizzsja megyében. A kisfiú …