2024. július 18., csütörtökMa Frigyes napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 403,00 Ft
2024.07.18. Frigyes Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 403,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Robert Fico maradandó mozgásszervi károsodást szenvedett

Hirdetés

Robert Fico maradandó mozgásszervi károsodást szenvedett

Robert Fico szlovák miniszterelnöknek maradandó mozgásszervi károsodása lett az ellene elkövetett merénylet következtében – közölte Robert Kalinák, Szlovákia védelmi minisztere a Dennín N szlovák lap szerint. 

A védelmi miniszter arra is utalt, hogy a miniszterelnöknek hasüregi problémái is vannak. „A hasi lőtt seb után a szervek már nem úgy működnek, mint 17 vagy 30 éves korban. Fico egészsége még mindig nagyon kiszámíthatatlan” – tette hozzá. 

Fico a május 15-i merénylet után otthonában lábadozik tovább. Egy nemrégiben készült videóban azt mondta, hogy június végén, július elején szeretne visszatérni a munkába. Kalinák szerint a miniszterelnök már részt vett a múlt heti brüsszeli EU-csúcs előkészületeiben, ahol Szlovákiát Pellegrini köztársasági elnök képviselte. 

Hirdetés

Nem egyszerű sérülések

Néhány napja írtunk arról, hogy még zajlik a szlovák kormányfő rehabilitációja. Kalinák akkor azt mondta, „bizonyos tekintetben kielégítőek az eredmények, azonban egyes dolgok komplikáltabbak. Nem egyszerű sérülésekről beszélünk, eltart, amíg ismét 100 százalékos lesz az állapota”.

Robert Fico ellen május 15-én, a pozsonyi kabinet Nyitrabányán (Handlová) tartott kihelyezett ülése után követtek el <a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2024/06/30/robert-fico-szlovakia-robert-kalinak-mozgasszervi-problema-loves-merenylet/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Tarjányi Péter: Nem a titkosszolgálat, hanem a piszkosul nagy szerencse mentette meg Donald Trumpot

„A merénylő feljutott a tetőre, onnan lövéseket tudott leadni, amelyek el is találták az Egyesült …