2022. május 19., csütörtökMa Ivó, Milán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 386,00 Ft | USD: 367,00 Ft | CHF: 376,00 Ft
2022.05.19. Ivó, Milán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 386,00 Ft | USD: 367,00 Ft | CHF: 376,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Robbantásokat hajtottak végre a Westminster-apátságban

Hirdetés

Robbantásokat hajtottak végre a Westminster-apátságban

A tűzszerészek két ellenőrzött robbantást hajtottak végre a Westminster-apátság közelében, miközben a rendőrség egy állítólagos bombariadóról szóló bejelentés miatt nyomozott. A Metropolitan Rendőrség nem sokkal délután 2 óra után kapott bejelentést egy gyanús járműről, ezért kordont és több útlezárást rendeltek el.

Két ellenőrzött robbantást hajtottak végre – erősítette meg a rendőrség három órával az eset bejelentése után. Az incidenst 17 órakor leállították, és a rendőrök feloldották a kordont. Letartóztatásokra nem került sor, a nyomozás folyamatban van.

Korábban a Parlament tér körüli utcákat kordonnal zárták le, így azok a rendőrségi járműveket leszámítva teljesen kihaltak voltak, ami a közösségi médiában megosztott képekből is kiderült.

Hirdetés

Parliament Square has just been evacuated <a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2022/05/09/westminster-robbantas-anglia-rendorseg/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Bevetik az oroszok Zadirát, a pusztító lézerfegyvert

Bevetik az oroszok Zadirát, a pusztító lézerfegyvert

Oroszország szerdán közölte, hogy új generációs lézerfegyvereket használ Ukrajnában drónok és egyéb harci eszközök elpusztítására. Vlagyimir …