2022. május 18., szerdaMa Erik napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 369,00 Ft | CHF: 370,00 Ft
2022.05.18. Erik Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 369,00 Ft | CHF: 370,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Robbanás volt egy madridi lakóházban, két ember meghalt

Hirdetés

Robbanás volt egy madridi lakóházban, két ember meghalt

A városvezető tájékoztatása szerint a két áldozat holttestét órákig tartó kutatás után az épület udvarán találták meg a tűzoltók, több tonnányi rájuk omlott törmelék alatt.

A La Sexta kereskedelmi televízió értesülése szerint a 21 és 27 éves férfi a négyszintes épület legfelső emeletének egyik lakásában végzett vízvezeték-szerelési munkálatokat.

Mivel gázszagot éreztek, lementek a földszintre, hogy elzárják a gázcsapot, ám ekkor bekövetkezett a robbanás. A tizennyolc sérült többségét a helyszínen ellátták a mentősök, négy embert azonban kórházba kellett szállítani.

Egy 84 éves férfi sérülései olyan súlyosak, hogy intenzív osztályon kezelik. A hatóságok lezárták a lakóházat, amelyben szerkezeti károk keletkeztek, és tartani lehet attól, hogy összedől.

Hirdetés

A detonáció több környező épületben, valamint az utcán parkoló autókban is kárt okozott – számolt be az MTI.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2022/05/06/spanyolorszag-madrid-robbanas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Tornádó volt egy cseh városban – videó

Az égi jelenség a 100 kilométerre keletre fekvő Pardubice közelében történt. Forrás: https://www.origo.hu/nagyvilag/20220517-tornado-alakult-ki-egy-cseh-varos-felett.html *Tisztelt Olvasó! …