2021. február 27., szombatMa Ákos, Bátor napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 329,00 Ft
2021.02.27. Ákos, Bátor Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 329,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Rihanna hindu jelképpel a nyakában meztelenkedett, magára haragította a fél internetet

Hirdetés

Rihanna hindu jelképpel a nyakában meztelenkedett, magára haragította a fél internetet

Rihanna sosem volt híres azon tulajdonságáról, hogy más emberek véleménye miatt izgult volna. A jelenleg smink-és ruhamárkáját népszerűsítő énekesnő azonban a nevéhez kötődő brandek esetében nem tűri az ízléstelenséget, tavaly augusztusban például azonnal repült egy modellje, aki bántalmazó kapcsolatokkal viccelt.

Mindezek ellenére néha ő is melléfog, hiába a sok év és a rutin a popszakmában. Nemrég egy DJ arra szólította fel, hogy ne viseljen fehérneműt, ő pedig majdnem szót is fogadott. Egyik friss fotóján toplessben, egyetlen szaténboxerben pózol, a nyakában azonban egy hindu jelképet, egészen pontosan Ganésa istennőt viseli medálként.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/02/18/rihanna-hindu-jelkeppel-a-nyakaban-meztelenkedett-magara-haragitotta-a-fel-internetet/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kézre kerítik a marosvásárhelyi medvét

Kézre kerítik a marosvásárhelyi medvét

Marosvásárhely utcáin több ízben észleltek már medvét, van azonban a városnak egy rendszeresen visszajáró vendége, …