2023. február 8., szerdaMa Aranka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 389,00 Ft | USD: 362,00 Ft | CHF: 394,00 Ft
2023.02.08. Aranka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 389,00 Ft | USD: 362,00 Ft | CHF: 394,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Rendőrként dolgozott a rettegett szexuális bűnöző

Hirdetés

Rendőrként dolgozott a rettegett szexuális bűnöző

A bűncselekmények többnyire a Londonon kívüli Hertfordshire közelében történtek, és 17 éven át tartottak. Ez idő alatt a férfi a Metropolitan Police nevű rendőrségi szervezetnél dolgozott.

David Carrick az online társkereső oldalakon választotta ki áldozatait, és rendőrként végzett munkáját használta fel arra, hogy elnyerje a nők bizalmát, akiket aztán súlyosan bántalmazott, többüket meg is erőszakolta. A férfi beismerte, hogy több alkalommal, hónapokon vagy éveken keresztül erőszakolt meg nőket.

Barbara Gray, a Metropolitan Police rendőrfőnök-helyettese elmondta: „Őszintén sajnálják”, hogy elmulasztották a lehetőséget Carrick azonosítására. Mint kiderült, az évek során számos ember panaszkodott rá a viselkedése miatt.

„Visszaélt a hatalmával, amit arra használt fel, hogy irányítsa azokat a nőket, akik aztán az áldozatai lettek” – tette hozzá Gray.

Hirdetés

A rendőrség decemberben gyorsított szabálysértési eljárást indított a férfi ellen, akire kedden újabb meghallgatás vár. Azt követően a rendőrség várhatóan elbocsátja.

A rendőrség szerint a beismerő vallomás hatására még több […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2023/01/16/nemi-eroszak-szexualis-buncselekmeny-rendor-london-rendorseg/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Az amerikaiak robbantották fel az Északi Áramlat gázvezetékeket?

Az amerikaiak robbantották fel az Északi Áramlat gázvezetékeket?

Az amerikai haditengerészet búvárai a Baltops hadgyakorlat leple alatt tavaly júniusban robbanószerkezeteket helyeztek el az …