2022. augusztus 11., csütörtökMa Zsuzsanna napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
2022.08.11. Zsuzsanna Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Rémisztő medvetámadás, négy percig marcangolta áldozatát a vad

Hirdetés

Rémisztő medvetámadás, négy percig marcangolta áldozatát a vad

A támadásról szóló információkat a TASR-nek a község polgármestere, Frantisek Matusík erősítette meg. Elmondta: a hatalmas termetű állat egy erdészeti munkásra támadt rá, aki kollégáival együtt az erdőállományt térképezte fel. Ez egy olyan terület, ahová a turisták rendszeresen járnak kerékpározni és túrázni, tette hozzá a polgármester.

A munkások különváltak, a medve egy ritkább növényzetű részen, megközelítőleg 20 méterre tartózkodott a férfitól, akinek háttal állt. Az illető először megpróbált eltávolodni az állattól, amely azonban megfordult és rátámadt – fűzte hozzá Matusík.

A medve a négy percig tartó támadás közben többször megharapta és megkarmolta a férfit, aki a combján, a karján és a hasán is megsérült, jelentette a községvezető. Halálfélelmében a férfi sikoltozni kezdett, amire azonnal felfigyeltek a kollégái. Ahogy a földön feküdt, a medve visszatért, de nem támadt újra. A sérültet a mentők kórházba szállították.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2022/08/02/medvetamadas-medve-tamadas-szlovakia/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Spórolnak a rezsin, csak éjszaka lesz kivilágítva a karácsonyi vásár

Spórolnak a rezsin, csak éjszaka lesz kivilágítva a karácsonyi vásár

A korábbi évektől eltérően a bécsi Rathausplatzon a karácsonyi vásár fényeit csak éjszakára kapcsolnák fel, …