2021. augusztus 4., szerdaMa Domonkos napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
2021.08.04. Domonkos Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Rejtélyes betegség terjed a Bécsben élő amerikaiak között

Hirdetés

Rejtélyes betegség terjed a Bécsben élő amerikaiak között

Tisztázatlan eredetű kórra lettek figyelmesek az osztrák fővárosban. Az említett megbetegedést a Bécsben akkreditált amerikai diplomaták és más kormányzati alkalmazottak körében észlelték, a Fehér Ház vizsgálatot indított. Az érintettek többsége fejfájásra és szédülésre panaszkodott, ezek a tünetek pedig nagyon hasonlítanak azokhoz, mint amelyekről 2016 és 2017 között számoltak be a havannai amerikai nagykövetség munkatársai – írta meg az MTI.

Az említett panaszokat, melyek kisebb agykárosodással is jártak, az akkori gyanú szerint rádió- vagy mikrohullámmal elkövetett támadások okozták, de a pontos okot máig nem ismerjük, pedig az amerikai külügyminisztériumon kívül a védelmi minisztérium és a CIA is alapos vizsgálatnak vetette alá a Havanna-szindrómaként emlegetett betegséget.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/07/17/rejtelyes-betegseg-utotte-fel-a-fejet-becsben/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Volosko, a horvát Adria rejtett drágaköve

Volosko, a horvát Adria rejtett drágaköve

Rijeka (Fiume) után – az Isztriai-félsziget felé autózva – az E61-es gyorsforgalmi útról kell lekanyarodni az E751-esre …